Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Trostlos' Queen Of Blame

Perustiedot

Virallinen nimi: Trostlos' Queen Of Blame  Rotu: Holstein
Sukupuoli: Tamma Säkä: 171cm
Syntymäaika: 09.09.2016 Väri: Ruunikko
Painotus: Kouluratsastus Koulutustaso: Intermediate I
Omistaja: Manaaja (VRL-14336) Kasvattaja: Trostlos Holsteiners
Rekisterinumero: VH16-044-0158 Meriitit: KTK-III

Kantakirjattu III-palkinnolla 20.10.2017 pistein: 18 + 18 + 14 + 18 = 68p

Luonne

Trostlos’ Queen Of Blame, ihan vaan Quinn, on tallin oma Vaahteramäen Eemeli. Quinn tuntuu olevan ikuinen lapsi, aina valmiina kepposiin tai oikeastaan mihin vain. Kärsivällisyyttä ja joskus keskittymiskykyäkin tammalla tuntuu olevan juurikin viisivuotiaan lapsen verran - hetkellisesti, mutta hyvin nopeasti unohtuen. Quinn on aina se, jota metsästetään koko talliväen voimin karkureissuilta, myös se, joka villitsee myös muut hevoset ja se, joka onnistuu aina kaatamaan harjakopan sisällön käytävälle, vaikka se kuinka on asetettu riittävän kauas. Kaikessa malttamattomuudessaan Quinn on kuitenkin erittäin hellyyttävä ja sosiaalinen kaveri, jonka kanssa kärsivällinen ja huumorintajuinen ihminen pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Tammaa ei jännitä uudet tilanteet, eikä se kapinoi hoitotoimenpiteiden aikana vaan on oma ihana, hölmö itsensä. Ainoastaan taluttaessa Quinnin kanssa saa olla tarkkana, sillä se lähtee helposti haahuilemaan kiinnostavien asioiden perään eikä tunnu muistavan olevansa narun päässä. Quinn on oma itsensä myös vierailla paikoilla, ehkä vieläkin enemmän normaalia vilkkaampi, mutta täysin käsiteltävissä.

Ratsuna, varsinkin aluksi, Quinnin kärsimättömyys korostuu. Se on hankala saada keskittymään työntekoon, kun energiaa olisi vaikka muille jakaa ja ympärilläkin tapahtuu niin paljon kiinnostavia asioita. Taitava ja kärsivällinen ratsastaja saa tamman kuitenkin yllättävän nopeasti keskittymään oikeisiin asioihin ja työskentelemään todella kivasti. Epäselviä apuja Quinn ei siedä ja sen ratsastajalla onkin parempi olla jo jonkin verran kokemusta - mitä herkempi kuski on, sitä paremmin Quinn toimii. Tammalla on erittäin kauniit, elastiset liikkeet, joista varsinkin ravi saa kiitosta sekä kouluradalla että selässä istujalta. Maastossa tamma tuppaa innostumaan vähän liikaakin ja varsinkin porukassa sen kilpailuvietti herää. Quinn ei varsinaisesti pelkää mitään, mutta ollessaan muutenkin virtaisalla päällä, se saattaa ottaa kimmokkeita yhdestä sun toisesta asiasta, autoista tai pelottavista postilaatikoista. © Hapero

Sukutaulu

Isä. King Of Shame
holst, 172cm, rn
ii. Opacity On Minds evm
lisätietoa hevosesta
iii. Clever Than Clever evm
lisätietoa hevosesta
iie. Salsatri evm
lisätietoa hevosesta
ie. Bell's Voice evm
lisätietoa hevosesta
iei. Bring And Run evm
lisätietoa hevosesta
iee. A Way To Luck evm
lisätietoa hevosesta
Emä. Through the Acacia
holst, 166cm, rn
ei. Through the Heart evm
lisätietoa hevosesta
eii. Heartbeat evm
lisätietoa hevosesta
eie. Mia's Love evm
lisätietoa hevosesta
ee. Valliance evm
lisätietoa hevosesta
eei. Cardíaco evm
lisätietoa hevosesta
eee. Outside in Party evm
lisätietoa hevosesta

Jälkeläiset

Syntymäpäivä Varsan nimi Isä/emä Muuta Omistaja
11.09.2017 o. Master Of Slaves RIB i. Silverbrand Imperio - Manaaja (VRL-14336)

Kilpailukalenteri

Kisapäivä Tulokset Paikka Luokka Sijoitus
KRJ kouluratsastussijoitukset
09.12.2016 Tulokset Micram Raceponies Intermediate I 4/34
16.12.2016 Tulokset Micram Raceponies Intermediate I 5/34
20.12.2016 Tulokset Micram Raceponies Intermediate I 1/34
14.01.2017 Tulokset Ribcage's Warmbloods Intermediate I 2/10
21.01.2017 Tulokset Romilly Intermediate I 2/23
27.01.2017 Tulokset Romilly Intermediate I 1/24
14.02.2017 Tulokset Romilly Intermediate I 1/27
NJ Näyttelysijoitukset
11.08.2017 Tulokset Miche'Le Warmbloods Holsteintammat irtoSERT

Päiväkirja

06.02.2018 Kouluvalmennus // Valmentaja: Jannica

Kuvankaunis tamma ravasi hyvällä tuntumalla tehden kevyesti ja tunnontarkasti tehtäviä, jotka ratsastaja sille antoi. Jäin seuraamaan verryttelyä etäämmältä, koska en halunnut häiritä. Selässä oli ratsastajan pituudesta (ja olisihan pitänyt jo ratsastuksesta arvata) päätellen sen omistaja Manaaja. Quinn ei ollut tänään ihan niin terävänä kuin normaalisti ja syykin siihen selvisi: tamma oli nimittäin ollut rokotuslomalla edellisen viikon ja lomalaiskistuminen oli selkeästi tullut esiin. Pikkuhiljaa sen raviaskel kuitenkin aktivoitui ja teitte vielä muutamia ympyröitä pitkin maneesia. Tervehdin ja kävelin keskelle maneesia ottaessasi käyntiin. Vastattuasi tervehdykseen vaihdamme nopeasti kuulumisia samalla kun kävelet muutamia kierroksia ja pohdimme valmennuksen sisältöä. Mitään erityistä ei harjoituslistalla nyt ole, joten päätämme pitää rennomman valmennuksen vaihteeksi.

Hetken käveltyänne jatkoimme ravityöskentelyä, tamma sai ravata reippaasti eteen, se sai kuitenkin pitää rennon asenteensa tänään eikä sitä varsinaisesti pyydetty lisättyyn raviin. Otin teidät ympyrälle, jonka keskelle jäin seisomaan ja pyöreää uraa seuraten sait samalla keskittyä keskeltä tuleviin ohjeisiin istunnan suhteen: ulko-ohjan tuki piti säilyä ja ottaa tarvittaessa sisäohjalla pidätteitä, jos Quinn yritti tunkea lapa edellä ja vältellä taipumista kaikin keinoin. Muodossa ei ollut oikeastaan paljoakaan parantamisen varaa, mutta hieman Quinn oli tänään etupainoinen johtuen vähäisestä treenistä. Lopputuntia kohden tämä kuitenkin parani. Aktiivinen pohje sai myös tamman pysymään tempossa, vaikka siltä vaadittiin asettumista ja taivutusta rehellisesti.

 


VIRTUAALIHEVONEN 

VIRTUAALITALLI

Ulkoasu © 2016 H02877 | Ulkoasun kuvat © Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan & Ransu
Kaikki muu ellei toisin mainita © Ribcage's Warmbloods

©2019 Ribcage's Warmbloods - suntuubi.com